Sagopa Kajmer Kolera Abluka Alarm Melankolia Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sagopa Kajmer Kolera Abluka Alarm Melankolia Fan

Sagopa Kajmer,Kolera,Abluka Alarm Fan Sitesi

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var

2 posters
YazarMesaj
İnF[A]Z
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
İnF[A]Z

Ruh hali : Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var 3cfc6cbe9b5f994873e98f5d8805462f
Erkek

:
Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var Imgleft5/5Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var Emptybarbleue  (5/5)

Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var Empty
MesajKonu: Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var   Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var EmptyPtsi Ocak 05, 2009 12:38 pm

Verse1Bi güne daha el salladım,giden gittiVe o günün şahitleride gayıba karıştıBen düşünmek işin içinden çıkamadm heeçBir düş kurdum bin düşündüm düştüm ben!Düştüğüm rüküş düşlerden düşe düşe bi hal oldum ben!Var gücümle savaşıp çatışmaktayım.Yabancılık çekerek alışmaktayımİşte onlar yaban insanlarİşte onlar meyvelerime sapanla taş atanlarAğızları lahım filleri kahverengiBulunamaz Sago'nun dengiBeni anlaman için gerek biraz bilgiİlim ilim demek kendini bilmek demekHayat demek değildir sabah,öğle,akşam yemek yemekBilekle gelen emekten yemekse hüner demekBunun için savaş gerek !NakaratHep taarruz varHep zarar muharrebelerime katıl bak,Kolaymı,zormu hayatımUmmadığım taşlar başımı yararBudur maruzatımEy zaat-ı pakım süphaniyem ilhamına muhtacımDayanmak davranmaktan zorVerse2Son sözün yetmeyeceği yer mahşerHaylazlık eden şaşar beşer takıntılarını eşerYaptıklarını eker ve kaderle yanyana ekip biçerİnsan hiç bi zaman tek değildirAyakkabılarını istikametime çevir ki yürüdüğün yollar doğru olsunKi isabet edesin ki isabetsiz giden öylece giderYolu bitmezki giderde gider giderlerHaydi başlasın cefa bu şarkıyla ödenir vefaAzla gerekir ittifak yoklukla sürer dermiş sefaGünde kaç kez görevini edersin ifa'a Ruha gerek şifaaaAh bu ruhum yordu içimdeki esefVe tenimde açtığı çiçek gibi sedefHüzün kabuğu içine çekiliverdi keş'ef!Dışarıda karanlık içimde gizli pertev!NakaratHep taarruz varHep zarar muharrebelerime katıl bak,Kolaymı,zormu hayatımUmmadığım taşlar başımı yararBudur maruzatımEy zaat-ı pakım süphaniyem ilhamına muhtacımDayanmak davranmaktan zor
http://www.sagopakolera.forum.net
BY_pİSsKO
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
BY_pİSsKO

Ruh hali : Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013
Erkek

:
Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var Imgleft5/5Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var Emptybarbleue  (5/5)

Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var Empty
MesajKonu: Geri: Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var   Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var EmptyPtsi Ocak 19, 2009 8:15 am

paylaşım için sağoll
https://sagopakolera.catsboard.com/

Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Hep Taaruz Var
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sagopa Kajmer (Pesimist EP5) - Kör Cerrah 2008
» Sagopa Kajmer (Pesimist EP5) - Kör Cerrah 2008
» Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Aşk Yok Artık
» Pesimist Ep5 Kör Cerrah Sagopa Kajmer - Muamma
» Sagopa Kajmer-Pesimist EP 3 indir